Emma Forsbloms Blogg

Vart är respekten?

Ibland undrar jag verkligen vad vissa folk tänker.. har nästan bara fått fina meddelanden o kommentarer utav er de senaste veckorna o de är jag tacksam över, varje en ❤️

Men jag har fått några meddelanden som verkligen gör mig irriterad. Folk som frågat rakt ut vad som hänt egentligen på DM till mig o jag svarar som till alla andra: att jag går ut med de när jag vill. Personen i fråga blir då arg och säger att varför ska jag berätta A men inte B. Och skriver att den ska nu avfölja mig. Blev blockering på denna person. Vill inte ha några som följer mig bara för o få veta vad som hänt o sen avfölja mig direkt. Förstår inte hur man kan va så nyfiken på nån man inte ens känner?

Det sjukaste meddelandet jag fått är från några som sett i en stor tjej grupp på FB att de skapats en tråd om mig där folk spekulerat om vad som hänt och trådskaparen skrev att den tror att dödsorsaken säkert är självmord pga mig (ursäkta???) för de första blir jag irriterad att folk har en sån stor fritid och är så uttråkade att de spekulerar och skapar en tråd på FB om andras liv som de ens inte känner?

För de första måste jag ingenting. Det är MIN instagram. Det är MIN blogg. Jag skriver om det jag vill och när jag känner för det.

Hoppas på er förståelse ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats