Emma Forsbloms Blogg

Svarar på 5 frågor ifrån er

Vad är dina framtidsplaner?

– Just nu orkar jag inte tänka på framtiden. De känns så stort o jobbigt. En framtid utan William. Nej jag vet inte. Men i stunder går de bra o jag vill verkligen inom snar framtid hitta egen lägenhet o känna mig hemma o inreda som jag vill. Tjäna egna pengar och ha ett jobb jag älskar. Just nu känns de så oklart vad jag vill jobba med så de återstår o se. Men helt klart att flytta hemifrån är det jag vill helst av allt. Sen när jag fått stabil inkomst att efter ett tag skaffa något djur, typ katt eller hund ?

Hur gör du för att klara av vardagen som ensamstående och samtidigt bearbeta en stor sorg?

Helt ärligt hade jag inte klarat de så bra om jag inte bodde hos min mamma. Får mycket hjälp av de. Behöver inte tänka på laga mat, disk osv. Men de jag gör är väl att se till o ha egentid, träffa vänner, göra roliga saker med Lowe. Ta emot glädjen o kärleken från Lowe. Detta är väl mest för att klara av vardagen. Men att bearbeta alltså de är så svårt för än har jag inte förstått de. Försöker prata o skriva varje dag om honom för o försöka förstå. Tänder ljus varje dag. Tänker på honom hela tiden. Ett sätt är också att va hos Williams familj o förstå att han inte är där längre i sitt rum. Eller att jag inte kan smsa han längre för o ses. Eller när jag t.ex pratar med nån om Lowes födelsedag i november. Då kommer jag på att William inte kommer va där. De gör så himla ont. ? Men vet ärligt inte hur jag bearbetar de faktiskt. En del av mig förstår. En annan del tror att han kommer tillbaka imorgon.

Hur mår du?

Just just nu är de blandat. Men så mycket sorg o stress just nu. Samtidigt som jag är ledsen för de känns som jag inte kommer framåt i livet. Men ska försöka o inte pusha mig själv för hårt. Nattningarna är tuffa med Lowe. Men dagarna har blivit lite lättare men tankarna flyger ofta iväg o jag är inte 100% närvarande. Varje morgon vaknar jag fortfarande o tror att allt är en mardröm ?

De 5 viktigaste sakerna i ett förhållande enligt dig?

– Tillit, respekt, ärlighet, lojalitet och stark kommunikation.

Förstår Lowe vad som hänt med William?

Nej de gör han som tur inte. Det är skönt för då hade hela vardagen känns tung och svårare o gå vidare. Fast jag nu ibland tycker de är jobbigt att han är så glad i perioder osv. Men nej han förstår ingenting. Försöker prata med honom om pappa ibland men han förstår inte riktigt märker jag. Han är ju ändå så liten än ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats