Emma Forsbloms Blogg

En underbar dag i värmen

Åh idag har varit en sån bra dag! Vi har hunnit med massor känns det som. I denna hetta här i Stockholm orkar man knappt göra mycket. Men efter Lowes lunch-vila åkte vi till hans farmor o farfar o badade o åt mackor o Lowe fick även glass. Som han njöt! ?

Känner mig alltid välkommen där o de är så skönt. Speciellt för Lowes skull men även för mig då det känns skönt o komma dit när jag saknar William för jag vet att de med gör det o då känner jag mig inte ensam längre.

Vi plockade även med oss lite blommor till de. Har aldrig sett dessa förr men så otroligt fina!

Sen mötte vi upp Rana och köpte kebabtallrik och gick till stranden o badade. Därefter tog vi en lång promenad o det blev så mysigt. De bästa med henne är att våra konversationer kan va så djupa som meningen med livet men även så tråkiga så om sugrör. Kan säga vad som helst med henne o alltid va 1000% mig själv. Jag är en sån som stänger in mig o pushar bort alla när jag är ledsen men att va med Rana är så lätt o behöver inte va glad fast jag inte är de osv. Det är nog det bästa. Behövde verkligen denna dag ❤️

Nu är kl snart 00 o Lowe är äntligen lugn o ammar lite. Hoppas han somnar så jag kan äta lite chips o dipp o kolla typ 15 min på bachelorette innan jag somnar djupt haha ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats