Emma Forsbloms Blogg

Min första jobbintervju & fotoutställning

Med gråten i halsen helt ärligt så sover vi nu vår sista, allra sista natt i Nynäshamn ? Skulle kunna va vaken hela natten o ta vara på varje lite timme som är kvar; om jag inte hade en liten o ta hand om ?

Imorse vaknade jag 20 minuter efter mitt alarm skulle ringt av att Lowe vaknade. Kollade då på min väckarklocka och ser då att den går flera timmar fel?? Aja var bara o stressa. Lämnade Lowe på förskolan sen sprang jag hem o fixade mig. För idag var det dags för min första arbetsintervju! Var faktiskt inte så nervös innan för hade fått så mycket pepp från er och Lowe ?

När jag var framme på Vapiano som jag då var på anställningsintervju hos så gick allt bra. Var öppen i början med min hörselskada och Lowe men att det inte hindrar något. Allt kändes bra o var inte så jätte nervöst faktiskt. Hon var ju jätte trevlig med! Får veta om nån vecka om jag får jobbet!

Sen åkte jag till skolan och arbetade med min portfolio som snaaart är färdig! Eller ja tror den är färdig faktiskt men vågar inte säga de ? för på ett sätt känns de sorgligt att jag är färdig med ALLT i skolan nu o imorgon sätts betygen???

Iallafall så var jag kvar till kl 19.00 för kl 17.00 hade vi utställning med våra gymnasiearbetet för släkt o vänner o då kom min gamla klasskompis Vanja, morfar, mamma och Lowe ? Sen gick vi o åt på Sibylla och sedan åkte vi hem. Var förseningar så tog 2h nästan.. men Lowe var så duktig!

Efter en fullproppad dag så ska jag sova gott sista natten i nynäs. Älskade lägenhet ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats