Emma Forsbloms Blogg

En varm och mysig sommardag

Vilket väder det var idag!! Jag blir så påverkad av vädret o mår sååå mycket bättre när det är sol o mysigt o man kan va ute o ha lite kläder på sig, så skönt verkligen!

Igår kväll var jag så stressad o trött så tappade bort mina hörapparater o var vaken i flera timmar o letade o vände upp o ner på mitt rum. Tillslut gav jag upp o sov lite grann inatt men vågade inte somna så djupt pga var ju döv. Men sen när jag vaknade imorse o skulle ta mina kläder så kände jag mina hörapparater i garderoben haha. Skönt iallafall. Sen var de bara o bege sig mot förskolan för att ha samtal på Lowes förskola om hans utveckling och något slags avslutningssamtal. Men när jag skulle lämna han så ser jag att han tappat sina skor. Så fick lämna honom o gå tillbaka och så har han tagit av dom medan jag kollade bort snabbt o slängde soporna. Kul o behöva springa sådär i värmen.. ?

Men samtalet gick iallafall bra sen o var så kul o höra hur han är där och att han är precis som han är hemma för de visar att han verkligen är trygg där. Då känns de dock extra sorgligt att sista dagen är på fredag.

Sen gick jag hemåt för att tvätta för sista gången! Sen var jag hemma och hade en proppfull dag med plugg o jobb hemma! Har blivit klar med min foto hemsida o även fått hjälp av min fina vän Eviz (tusen tack igen ?) och så har jag fixat lite med min blogg o insta. Skulle även skriva färdigt på min sista uppsats men de gick mindre bra.. ? tiden tog liksom slut.

Då hämtade jag hem Lowe och vi gick hem o bytte om o ammade lite. Han hade verkligen saknat de idag o snuttade hur länge som helst ? Sen gick vi ut o skulle bada. De gick dock inte så bra. Han va livrädd för vattnet som att de va en orm typ haha. Vi gick o köpte pizza istället o satte oss på klippan vid havet. Sååå mys var det! ?

Har njutit av denna kvällen o nu ska jag lägga mig bredvid min fina son o sova jag med ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats