Emma Forsbloms Blogg

Öppnar upp mig lite till

Känner du dig redo för ett nytt förhållande?

⁃ Ja det skulle jag kunna säga att jag är. Har fått tid att vara singel, hitta mig själv efter att ha tappt mig själv o varit på botten förra året. Men kommer vara extremt försiktig och ha svårt att släppa in någon efter allt. Men blir jag kär så blir jag. ?

Ångrar du att du behöll Lowe eftersom ni gjorde slut?

⁃ Nej inte en enda sekund. Redan när jag plussade var de osäkert om han ville va med i bilden då de kom som en chock. Men jag valde att behålla Lowe för att jag visste att jag kommer alltid älska honom och ge han all den kärlek och glädje han förtjänar. Han är de bästa jag har och det är sen jag fick barn som livet började på riktigt för mig. ?

Hur skulle du beskriv ditt drömboende?

⁃ Oj.. men om man får drömma så just nu när jag inte har körkort så skulle jag vilja bo i en lägenhet. Men om typ 10 år vill jag bo i hus på landet med hästar, hundar osv men de är längre fram. Men om jag får drömma om lägenheten då vilja att det är ett renoveringsprojekt så jag skapar min egna lägenhet efter min smak. Skulle vilja ha en lägenhet med 4 rum. Vardagsrummet, , kök, toalett, Lowes rum, mitt rum, och ett arbetsrum till mig där jag kan ha som en ministudio med alla mina fotogrejer o rekvisita. Lägenheten ska ha öppen planlösning med höga tak och stora fönster. Vill även ha balkong/ uteplats så det är lätt o ta sig ut till friska luften. Vart vill jag bo då? Alltså är så kluven där i den frågan. Men skulle inte vilja bo i Stockholm tror jag. Stockholm har blivit så tråkigt efter alla dessa år. Vill bo i Örebro eller kanske en helt ny stad som typ Enköping eller Västerås som ligger ändå ganska nära Stockholm och släkten. Älskar att drömma sig bort såhär o så målinriktad som jag är så ska jag nå detta asså ?

Har du dejtat någon efter William?

⁃ Nej det har jag inte gjort faktiskt. På ett sätt känns det så skönt för att det har verkligen varit så mycket denna våren så hade inte kunnat fokusera till 100% på att dejta o lära känna någon ny.

Finns det någonting speciellt du ser framemot?

⁃ Balen!!! Om typ en vecka! Studenten om typ 2 veckor! Dehär är galet alltså! Äntligen!!! ? Min kusin kommer även äntligen äntligen hem från USA efter ett år om några veckor så asså åh var jag längtar tills vi träffas!! Hon kanske flyttar från Nyköping till Stockholm med så då kan vi ses mycket oftare ?? Sen ska vi även utomlands i juli i några dagar jag, Lowe, mamma och min bror. Ska bli så kul! ?

En snabb selfie imorse innan jag fick springa till tåget haha..? bilden på Lowe är från igår kväll innan nattningen ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats