Emma Forsbloms Blogg

Dag 2 i Göteborg

Kl 7.00 så vaknade Lowe upp som världens gladaste bebis med ett stort leende! Jag var mycket piggare också än gårdagen. Så vi låg kvar o myste en stund i sängen sen gick vi o åt frukost!

Hotellfrukost! Så gott! Han dock inte njuta mycket för någon skulle springa runt o upp o ner i trapporna ??

Efter frukosten gick vi ut med min klasskompis Moa och var modeller till hennes antagningsbilder till en högskola. Vi var o fotade i en jätte fin trädgård. Det fanns en jätte stor o fin lekpark där med som var som en liten djungel!

Nu var vi påväg mot Röda Sten. För att komma dit åkte vi spårvagn o de va första gången för Lowe! Han tyckte de va så spännande! Sen somnade han innan vi var framme haha.. lagom till nästa studiebesök som var på en konsthall! ?

Efter vi hade även ätit lunch där. Som jag knappt han äta för Lowe skulle utforska allt haha. Men då åkte vi spårvagn o Lowe var vaken o de var verkligen jätte spännande tyckte han! Han sa ”dääär” till varje spårvagn o buss haha. Men då åkte vi till en liten park där de firade barnens dag haha o vi köpte churros. Var så gott! Lowe åt upp typ all mjukglass haha. Lycklig kille!

Nu började klockan närma sig kl 16.00 och det var dags o röra sig mot tåget

Tågresan gick jätte bra fast Lowe var lite gnälligare denna gången. Tillslut somnade han 15 min innan vi kom fram till centralen haha. Då var klockan 19.30. Tåget hem till Nynäshamn gick bara en gång i timmen så vi kom hem kl 21.30 o Lowe höll sig vaken hela vägen.. ? vi båda däckade direkt när vi kom hem efter en bra resa ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats