Emma Forsbloms Blogg

Dag 1 i Göteborg

Imorse vaknade jag kl 5.30 av att mormor stod o stirrade på mig haha. Sov ju hos mormor o morfar eftersom de har närmre in till stan o morfar körde mig o Lowe in.

Nu var vi påväg in mot stan och klockan var 6.00

Vi var framme kl 6.30 och det var 1h kvar tills tåget skulle gå så vi gick till mc Donald o köpte McToast!! Har ni smakat? Om inte så måste ni!! ?

Nu är vi på tåget påväg till Göteborg!

Tågresan gick så bra o Lowe lekte med sina bilar o kollade runt mycket i fönstret. Sen somnade han en stund vid kl 8.30, trött kille ?

Vid kl 10.35 var vi framme i Göteborg och vi gick först till hotellet o lämnade väskorna sen så gick vi o åt lunch på subway o Lowe va så trött så han somna då. Vi gick sedan till Valland som är en folkhögskola inom fotografi. Lowe sov hela tiden o vakna när vi var färdig o då va han rätt så gnällig o trött o ville inte vakna ?

Sen gick vi till hotellet o tog de lugnt. Kände mig såååå trött för Lowe var bara gnällig o han va jätte varm med o kände sig hängig med. Så vi följde inte med på en utställning de andra va på. Istället gick vi o letade efter apotek haha. Vi gick förbi Livly, Mini Rodini och även Bigbaby så där va jag inne o köpt en ny nappflaska med sugrör för Lowe har varit dålig på o dricka vatten ur vanlig nappflaska men denna älskade han!!

Vi köpte med oss lite fika in till hotellrummet och sen låg vi på rummet nån timme o tog det lugnt. Jag var sååå himla trött verkligen, helt slut!

Sen vid 18 träffade vi mina kompisar och åt på Vapiano. Jag fick skynda mig för sen skulle Lowe bara springa runt o busa haha. Ingen lugn stund inte haha.

Sen gick vi ut för blev så mycket folk där inne o han va så liten liksom ? men då ville han sitta i vagnen så vi tog en liten promenad runt Göteborg o så somnade han vid 20.00. ?

Mötte sen upp tjejerna igen o vi gick o köpte fredagsmys o gick runt o kollade lite i Göteborg, var mysigt! ?

Lowe vaknade precis innan vi va på hotellet igen så vi satt med min klass o lärarna en stund innan det var dags för oss o sova ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats