Emma Forsbloms Blogg

Köpt snygga jeans på grym rea

Min kroppsform har verkligen förändrats sen typ november och nästan alla mina kläder har blivit för stora och sitter inte längre som jag vill. Så i januari rensade jag alla byxor som bara låg o dammade och ej användes. Så tillslut hade jag 1 par jeans kvar.. ? som jag behövde tvätta varje vecka men ville ju ändå inte slita ut dom.

Nu i helgen var jag och köpte nya jeans då det behövs. Speciellt eftersom jag har en liten som kladdar på mig och även jag smutsar ner mina kläder haha. Så var faktiskt inne på hollister. Har alltid älskat deras kläder men inte köpt något därifrån sen jag blev gravid och heller aldrig köpt jeans då de är så dyra. Men när jag var där så såg jag att de hade rea på jeans och hittade massor bra. Dessa var alltså billigare än att köpa jeans från H&M eller typ lager 157. Så himla värt alltså!

Tidigare har jag haft högmidjade byxor men köpte nu lågmidjade eftersom jag har navelpiercing nu o är obekvämt o ha något över där nu i början. Så blev dessa. Har inte haft vita byxor på såååå länge och man känner sig extra fin då med så är så glad att jag hittade dom!

Kan fixa bilder sedan hur de alla sitter på men älskar verkligen dom! Super tighta och Bra. Rekommenderar att köpa därifrån! ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats