Emma Forsbloms Blogg

En vecka med sjukt barn

Som sagt så har Lowe varit sjuk hela denna vecka.. i tisdags så kom min mamma hit så fick jag åka till skolan o göra ett prov jag missade när Lowe hade ögoninflammation haha.. ?

Det var en skit dag då haha så hoppas verkligen jag får godkänt! Men iallafall skolan har goda kyckling mackor som jag typ alltid missar o inte ätit på en månad. Men då hade dom det! Så skulle köpa de efter provet men då kom jag 2 min efter stängning o personalen stod fortfarande där men ville inte ta emot min beställning trots att jag inte hade ätit på hela dagen. Blev så ledsen haha så bölade nästan på tåget hem. Kanske var att jag hade mens också haha. Men ärligt dom mackorna är to die for ????

Men när jag kom hem sen så hade han varit på ganska bra humör o lekt i mellan åt men hade fått feber igen ?

Jag gjorde middag till mig o mamma med ett recept jag fått av en vän jag haft kontakt med sen vi blev gravida ❤️ var verkligen så gott o länge sen jag åt asiatiskt mat, så kommer verkligen göra detta igen! ?

Under natten så fick han lite svårt o andas o hade över 40 graders feber så blev orolig o fick nästan åka in till akuten. Men ringde 1177 då o fick rådgivning o lugnande ord vilket var skönt. Gav även alvedon regelbundet då även under natten för han mådde så dåligt.

På onsdagen var jag även hemma o vabbade från skolan o var bara hemma o myste med hjärtat. Han sov en hel del så jag hann göra god lunch o kolla lite serie i lugn o ro, så skönt! Här låg tempen runt 39 o fick inte i honom så mycket o äta men han åt iaf en bulle o lite köttfärssås o spagetti hhaha.

Snöade även hela dagen så var så mysigt o va inne o kolla ut på det. Älskar verkligen snö samtidigt som en del av mig vill ha vår så jag slipper vinterjackan haha.

Var även hemma i torsdag. Här var han feberfri men har ingen ork eller energi alls att vara vaken så han sov flera gånger under dagen o åt lite ibland men inte mycket. Var helt slut sen på kvällen för han varit så gnällig ?

I fredags kom min mormor o morfar hit för jag skulle bara till skolan en kortis o träffa läraren. Morfar va här o passade på o fixa min tv, badrumslampan mm.. Här var Lowe mycket piggare men har nu blivit snorig o hostig istället. Men skönt att febern är helt borta faktiskt. ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats