Emma Forsbloms Blogg

Berg- och dalbana

Alltså livet är verkligen en berg o dalbana just nu. Vissa stunder är jag så glad o lycklig o har all energi i världen känns de som. men men de vänder typ på en gång o hinner oftast knappt va lycklig i några timmar. Oftast orkar jag ingenting och kan gråta över små saker. Så som i tisdags efter jag hade skrivit ett prov i skolan skulle jag köpa en kycklingmacka som jag ÄLSKAR. Jag kom dit kl 14.47 o tydligen hade de stängt 14.45 men personalen stod fortfarande kvar där men vägrade ta min beställning. Så var ledsen hela vägen hem för ville ha min macka o hade sett framemot den hela provet haha.. ?

Nu börjar de äntligen klarna upp lite ang förskola o flytt. Men inte helt.

Min födelsedag närmar sig om 1 månad o jag känner att jag inte ens vill fylla år. När jag fyllde 19 hade jag en skit dag minns jag. Var bara så ledsen o kände mig ensam. Kvällen slutade iaf med att Lowes gudmor bjöd mig på middag ute o Lowe hängde med.. räddningen! ❤️ dehär året fyller jag år på en torsdag och Lowe förstår ju inte att jag fyller år haha så lär väl bli som vilken annan dag. Födelsedagar är dock överskattat ibland men jag blir ju ändå 20 år.. aja vi får se.

I maj ska jag o Lowe iväg med klassen till Göteborg och de längtar jag faktiskt sååå mycket till! En liten mini semester! Sedan har vi även bal i skolan i slutet av maj så det ska bli kul!

Så försöker längta till de roliga sakerna jag ser framemot och vissa dagar är de okej att må skit och verkligen försöka överleva dagarna och kämpa igenom sig andetagen. ❣️

Idag är det en helt okej dag faktiskt. Var dock tufft o lämna Lowe imorse för han blev ledsen eftersom han varit hemma med mig flera dagar nu. Men han är med mormor o morfar som han är trygg med så de känns bra! Är strax hemma hos honom. Sen ikväll får vi nog besök o i helgen med så det blir kul ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats