Emma Forsbloms Blogg

Öppnar upp mig lite

Något jag alltid älskat är att kunna relatera när man är extra glad, ledsen, nervös, lycklig osv. Att hitta citat och låtar som man verkligen verkligen kan relatera till är en sån underbar känsla. Det känns som man inte är ensam av att känna just så då och att det faktiskt är okej.

Jag som person är ju väldigt så att när jag väl är ledsen då är jag på botten är när jag är lycklig är jag verkligen verkligen högt upp på toppen o när jag är kär faller jag ordentligt osv. När jag känner så känner jag verkligen ordentligt o går in helhjärtat för det. Är så jobbigt men ändå fint på ett sätt tror jag?

Har även lätt för o övertänka saker. Typ allt. De hatar jag verkligen. Kan överanalysera saker så mycket att de är sjukt. Kan komma på mig själv ibland o tänka över värsta små grejerna ingen annan tänkt på typ haha

Tidigare har jag sparar pins på Pinterest i en mapp med ”citat” där jag sparar alla citat jag hittar som jag kan relatera till. Men ska börja sortera upp de ännu noggrannare så de blir lättare o relatera o kolla tillbaka beroende på hur man mår.

Detsamma med musiken. Tidigare har jag bara haft en rörig spellista haha men nu ska jag fixa ordning och fixa spellista för varje humör har jag tänkt så jag lätt kan hitta musik o sätta på efter hur jag känner just då.

Brukar ni göra nått likande eller något annat när ni känner extra mycket o så? ❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats