Emma Forsbloms Blogg

Drömmen efter studenten

Så om snart ganska exakt 3 månader tar jag studenten, äntligen!! Ärligt ibland känns de som jag ändå inte kommer få godkänt pga hur lite jag varit i skolan känns de som. MEN känner väl att lärarna o mentorn borde sagt om jag riskerar o få gå om ? Ska iallafall de kommande dagarna göra prov o redovisningar o visa va jag kan så de känns bra!

Men sen då? Vad gör man då?

Tanken är att jag nu bara ska söka massa jobb. Ta typ första bästa haha. Men skulle kunna tänka mig o jobba i klädesbutik (typ Newbie, livly, hm) och mataffär eller typ jobba med djur vet dock inte hur.

Något som jag vill är att efter studenten kunna satsa mer på mina sociala medier. Jag älskar ju detta med att fånga vardagen i bild. Film har jag tidigare inte varit så mycket kontakt med haha. Men på senaste har jag börjar filma mer o mer o även bli lite mer bekväm framför kameran o de är nog ett bra steg framåt iallafall. Har så mycket jag vill dela med mig av.

Jag vill börja med youtube. Vet att jag sagt de förr o de gick skit haha la upp 2 videos liksom. Men kanske funderar på o ta tag i de vid min födelsedag för då händer ju massa annat kul som studenten, resa, flytt osv. Vad tycker ni? Gilla detta inlägg om ni vill att jag ska börja. ❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats