Emma Forsbloms Blogg

Vi måste flytta

Många har frågat om jag o Lowe ska bo kvar i lägenheten i Nynäshamn efter jag o William gjorde slut. Hur jag klarar ekonomin. Osv. Så tänkte berätta nu eftersom jag äntligen landat i det.

Planen var att vi skulle bo kvar här men det är mycket som hänt o de blev inte som vi tänkt oss. Så jag har sagt upp vår lägenhet och det är 3 månaders uppsägningstid. Dock så kan vi flytta direkt när Lowe fått plats i nya kommunen där vi ska bo sen eftersom de vi hyr av i Nynäshamn behöver sin lägenhet. Så vi hoppas att han får plats snart så de löser sig för oss alla!

Vill ju innerst inne bo kvar här i Nynäshamn. Trivs bra här. Lowe trivs SÅ bra på förskolan! Men det är så långt till min familj, William, stan osv. Så jag kollar lägenheter här i Nynäshamn, känns dock inte som jag kommer få nån napp eftersom jag inte har något fast jobb.

Men vi måste flytta därifrån pga att jag inte har råd med hyran själv, eftersom det är 5 siffrigt belopp och allt jag har i inkomst är studiebidrag från CSN, barnbidrag och underhåll. Sen har jag även utgifter så som mat, mobil & abonnemang.

Vart ska vi flytta då? Jo vi ska faktiskt flytta hem till mamma igen.

Då kan jag få hjälp av släkt och vi har även nära till William osv. Men känns som jag går ett back steg i livet liksom. Vet att dethär bara är en tillfällig lösning och att vi kommer spara in så mycket pengar osv. Men känns ändå som man misslyckas liksom, förstår ni hur jag menar? Att man lätt kan tro att de är för jag inte klarar av o ta hand om Lowe själv. Och så är de absolut inte! Jag klarar allting i vardagen jätte bra faktiskt. Det är bara detdär ekonomiska som strular till det för oss. Får försöka se de positiva att jag slipper lägga ner mer pengar på mat o hyra just då och att de förmodligen löser sig senare.

Ska försöka satsa lite mer på mina sociala medier och lägga upp fler annonslänkar där jag tjänar några kr/ klick och en viss %/ försäljning via mina länkar på både blogg och instagram. Skulle uppskatta om ni shoppar o klickar på mina länkar då om ni vill.

Är helt ärligt trött på o flytta runt så mycket. Mitt mål är att ha jobb direkt efter studenten (har ni nån tips på vad som är lätt att få efter studenten?) och att nästa gång vi flyttar är till en första hands lägenhet i Stockholm. Där vi kan bo längre än bara några månader.

Är alltid ärlig o öppen med er o vill vara det även nu. Så om ni har nån tips på lägenheter o jobb, så får ni jätte gärna höra av er till mig! ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats