Emma Forsbloms Blogg

Hur går det i skolan?

Just nu arbetar jag mest med gymnasiearbetet som är mitt fulla fokus. Är lite stressad men ligger egentligen bra till faktiskt och lärarna har kikat lite på det jag hunnit med hittills så de känns bra ändå!

Men i de vanliga ämnena svenska, historia i naturkunskap har jag lite mindre koll haha. Men försöker hinna med att göra alla viktiga inlämningar och prov så jag ändå får godkänt!

Min närvaro ska vi inte tala om haha.. har missat så mycket. Dels pga inskolningen. Men även pga tågen varit inställda och jag har inte kunnat ta mig till skolan. Men även vissa dagar har jag haft fotografering till gymnasiearbetet. Jag har inte skolkat frivilligt en enda gång och skulle nog inte göra det heller.

På fredagar o torsdagar har vi då arbetat med gymnasiearbetet o varje torsdag o vissa fredagar har jag jobbat hemma o antagligen skrivit på texten eller fotograferat. Även passat på o städa o tvätta när jag är själv under dagen!

Jag har den bästa mentorn som är såååå förstående och det känns verkligen skönt. Så känner mig stressad ibland men försöker kämpa på o tänka att jag klarar det. Jag har ju ett barn jag tar hand om själv och mina lärare vet om det o är förstående så det underlättar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats