Emma Forsbloms Blogg

Dröm- partner?

När de gäller framtida partner så tycker jag det är så svårt att veta. Men på ett sätt underlättar det och jag har lärt mig från mina tidigare förhållanden vad jag inte söker hos en partner ?

Där emot så är det såååå viktigt att partnern är snäll! Om den personen inte är snäll så finns de ingen chans att jag kan bli intresserad eller vill ens ha ett förhållande med den. Att vara snäll är liksom A och O. Om personen är snäll så kan jag lättare slappna av med personen också o känna mig lugn liksom.

Men även omtänksam är viktigt. Liksom vill känna att personen bryr sig om vad jag känner o vill. Fråga hur jag mår om jag behöver hjälp med nått.

Är en sån som tycker personligheten är viktigast. Utseendet är bara ett plus. Dock så faller jag lätt för snälla ögon o fint leende haha.

Det är viktigt för mig att personen klickar bra med Lowe och att de kommer bra överens. Annars kommer de ju inte gå i längden över huvudtaget.

Men som sagt är dehär så svårt tycker jag o har inte direkt nån såndär checklista för drömpartnern. Mer än att vara snäll, omtänksam, respektfull, sånt som egentligen är självklara saker liksom haha.

Gärna nån som gillar att hålla om en på natten, ger godnatt o godmorgon kyssar, tycker om att hitta på saker ibland men även hemmakvällar. Och nån som även gillar att busa med Lowe haha ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Feli

    Söker du aktivt efter en ny partner redan eller är detta bara tankar kring hur en partner bör vara om några månader/år. Tänker bara på Lowe som inte lär må bra av växlande nära personer i hans omgivning. barn behöver ju ngt stadigt 🙂

    1. emmaforsblom

      Har fått önskemål på instagram om blogginlägg som önskats och detta var bland annat ett av de. Självklart tar jag hänsyn över Lowe och är noga med om jag ska presentera nya personer för honom. Så jag har koll, tro mig ☺️

stats