Emma Forsbloms Blogg

Ung pojke försökte sno min telefon

Vad är det som händer med dagens barn o samhälle egentligen?

Jag har alltid 1000% koll på mina värdesaker. Speciellt min mobil. Har nästan alltid den i handen. Men idag när jag och Lowe skulle av från tåget la jag min mobil i fickan för att sen nån minut senare när jag fixat handtaget på barnvagnen osv ta upp den. Men när jag gått ut från tåget o ska ta min mobil så får jag tag på den utanför min ficka? Och en pojke runt 10-12 år kanske halkar framför mig och hans kompis försöker få han o springa därifrån. Märkte helt klart att han försökte sno min mobil.

Brukar aldrig svära. Men vem fan snor en ung mammas telefon som har barn? Hur fick ens den där unga pojken den idéen? Jag förstår inte.

Var verkligen sån tur att han halkade. Så jag märkte det. Herregud att man inte ens ska kunna ha sin telefon i sin ficka i typ 1 minut? Utan att nån ska försöka sno den? Snälla. Blir så less på dehär. Och frustrerad. När jag var så ung visste jag inte ens vad stöld var?

Min mamma var med och sprang efter pojken o skällde ut honom. Han låtsades att han inte förstod svenska så mamma tog de på engelska. Men kom sedan på han o hans kompis prata svenska och även betedde sig lite illa på bussen.

Iallafall så var de tur att han inte lyckades sno min telefon.. är ju svårt o hålla i sin telefon 24/7 när man har barn o barnvagn. ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats