Emma Forsbloms Blogg

Att bo själv med Lowe

Hela dehär året så har jag bott själv med lilla Lowe. Dock så har jag ofta vänner o släkt som kommer hit o de betyder så mycket. Men älskar att va själv med Lowe också. Det är så mysigt o jag njuter av varje sekund. Fast jag kanske är tröttare vissa dagar och inte orkar göra så mycket o andra dagar vill hitta på massa grejer. Men det är okej att inte orka hela tiden.

Lowe sömn har varit jobbig i några dagar men nu har de blivit bättre igen o han vaknar ca 3 gånger per natt.. herregud vad skönt de är måste jag säga. Vaknade kl 7 igår o kände mig utvilad haha.. ? Inatt var jag dock vaken mellan kl 2.30 och 5.00 pga att Lowe snarkade och hade snor i näsan haha så kunde inte sova men de va så gulligt ?

Ibland känner jag att jag inte vet hur jag ska få ihop allt. Men de går bara jag planerar de ordentligt o så. Har även börjat använda bärselen mera så de blir lättare för mig o tvätta själv med honom o så.

Just nu sitter jag i soffan o bara lyssnar på musik medan Lowe ammar o sover samtidigt i min famn. Dehär är livet alltså. Älskar ❣️

Att ha Lowe hos mig 24/7 ger mig sån power o kärlek. När jag är i skolan kan jag va helt trött o omotiverad men när jag kommer hem till Lowe blir jag som en annan person haha ?

Nu ska jag ta o klä på Lowe så ska vi träffa min mamma o handla mat och sedan äta ute på resturang.. var såå länge sen ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Moa

    Härligt att läsa att du verkar trivas bra och hitta rutiner för er ? bärsele är mitt bästa köp efter barnvagnen (älskar att promenera!) jag är nyfiken på varför Lowe inte bor något med sin pappa? Hur tänker ni kring Lowes behov av båda föräldrarna?

stats