Emma Forsbloms Blogg

Vår helg

I fredags var mamma som sagt med Lowe på förskolan och sen åkte de hem till mamma medan jag var i skolan o jobbade med gymnasiearbetet. När jag slutade åkte jag hem till mamma o det var så mysigt o träffa Lowe igen ?

Vi sov kvar där och träffade familjen lite. Lowe vaknade tidigt på lördag morgon o även min brorsa var vaken då så då kollade vi tre på Birdbox. Lowe somnade i min famn så de var jätte mysigt o va lite med min brorsa.

Sen åkte vi hem o tvättade. Var även första gången jag tvättade själv med Lowe haha men de gick ju jätte bra i bärselen! ??‍♀️

Sen blev Lowe jätte trött o trodde han skulle somna redan vid 17 men sen vid 18 vaknade han till o vi övade på och gå och då tog han 5 steg i rad och dessa fångade jag även på video!! Såååå stolt ? Nu har han dock inte tagit några mer steg haha men jag vet att han kan, han måste bara våga ?

Igår var vi hemma hela dagen för vi båda var förkylda och Lowe hade hostat hela natten. Var ändå mysigt o bara va hemma o ta det lugnt faktiskt ? Sen på kvällen kom mamma hit o sov här. Hon tog även Lowe idag till förskolan så jag fick va i skolan, världens bästa mamma o mormor ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats