Emma Forsbloms Blogg

Första veckan på förskolan för Lowe

Ni är många som frågat hur första veckan sett ut för Lowe på förskolan. Vet även att ni är många som även ska skolka in era barn snart så kanske kan va kul o läsa?

Måndag: Det var första dagen jag och William var där tillsammans. Vi var där kl 9.15-10.30. Vi satte oss på golvet och Lowe satt för de mesta i min famn men några få gånger kröp han fram o lekte med de andra barnen.

Tisdag: Han var hemma pga hade lite feber.

Onsdag: Jag var i skolan och William tog inskolningen. Kl 9.00-10.30. Det hade gått bra o han hade lekt med barnen lite men blivit ledsen när William försökt gå iväg.

Torsdag: Jag tog inskolningen och det gick sååå bra. Han va i min famn i 5 minuter kanske sen så lekte han självständigt hela tiden och tyckte de var jätte kul! Även då var tiderna kl 9.100-10.30

Fredag: Min mamma tog inskolningen och då var det kl 9.00-10.30 idag o hon hade varit med Lowe första halvtimmen sen hade han varit själv i 1h och det hade gått sååå bra! ?

Det känns faktiskt bra dehär sättet inskolningen är på. Men dock så är de synd att det inte är bara 3 dagars inskolning så jag missar mindre av skolan men men ?

Nu ska jag o Lowe sova, vi är så trötta efter denna vecka men inskolning o massa möten ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats