Emma Forsbloms Blogg

Första dagen på inskolningen

Inatt vaknade jag av att Lowe var helt kokhet och hade feber. Lagom tajming till förskolan liksom.. så jag låg vaken länge o visste inte hur vi skulle göra ? Tillslut somnade jag och imorse vaknade Lowe och var glad, pigg och busig som vanligt så vi gjorde i ordning oss för att gå till förskolan. Så himla skönt att ha gångavstånd speciellt när de var sååå fint väder imorse! ?

Lowe var dock jätte trött o tyckte det var allt för tidigt o höll på o somna i vagnen påväg dit haha. Men när vi väl kom dit så tyckte han att det var roligt o spännande. Vi var där 9.00-10.30. Märkte hela tiden att Lowe var nyfiken o ville leka och barnen ville med leka med honom fast de flesta var mycket äldre ❤️ Men han satt mycket i famnen o ibland var han väldigt blyg o klättrade upp på mig. Kändes nästan som han ville in i magen igen haha men det var mysigt!

Sen när vi var färdiga där så gick vi till mataffären och Lowe somnade direkt så då passade jag och William på att prata lite själva, det var skönt faktiskt. Sen följde han även med hem o hjälpte till o lägga in all mat i kylskåp osv innan han åkte till hans föräldrar.

Efter det så ringde jag o Lowe och pratade med min mormor o morfar under lunchen o sen min kusin/ Lowes gudmor. Var sååå mysigt o äntligen prata med henne igen. Då märkte jag även att Lowe började få tillbaka sin feber. Så då somnade han igen haha och sov i 2h!! Så jag fick kolla färdigt på en hel film (!!!) minns inte ens senast när det hände haha ?

Nu är han vaken o vi ska börja fixa med middag o sen ska vi bara leka o mysa. Jobbigt o ha feber samtidigt som det är mycket intryck från idag. Så imorgon får han va hemma med mig o vila upp sig ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats