Emma Forsbloms Blogg

Hej finisar!

Hoppas att ni haft en bra fredag! Jag skulle till skolan idag men slutade med att jag var hemma för William inte mådde så bra o kunde inte ta Lowe. Så vi lekte på förmiddagen och sen på eftermiddagen kom Lowes gudmor hit o vi handlade mat och sedan gjorde hon en jätte god maträtt och efter det blev det kärleksmums som vi bakade! Lowe fick även bada i över en timme! Han älskaaar verkligen det o var verkligen mysigt o se Lowe o hans gudmor tillsammans. Första gången de träffade varandra var Lowe typ 12 timmar gammal. Hon har alltid ställt upp för oss och är alltid så fin med Lowe. Hon vill lätt vara barnvakt igen fast när hon var barnvakt sist så var Lowe 5 månader o då ammades han fortfarande o han vägrade flaska då och tydligen fick han även första tanden precis den kvällen. Så blev skrik kalas men trots de vill hon va barnvakt igen. Det gör mig sååå glad! Såå himla tacksam. att Lowe har henne i sitt liv och jag med såklart haha ?

Jag har haft Lowe själv på heltid sen julafton. W har träffat Lowe några timmars bara så jag fått avlastning/ varit i skolan. Men är faktiskt förvånad över hur bra jag klarat det. När jag var ledig kände jag verkligen att jag orkar.

Nu är jag dock så ovan att skolan börjat o träffa massa folk så blir sååå trött.Var i skolan i tisdags och hade en lektion o även hela torsdag. Redan är jag heeelt slut. Imorse vaknade Lowe kl 6.30. Så har varit en lång dag. Han har haft två vilor idag men på ena diskade jag o andra handlade jag. Så imorgon o söndag ska jag passa på o sova när lilla Lowe sover. Det behöver jag och det är även sååå mysigt! ❤️

Nästa vecka är det dags för inskolning, nån dag skola för mig och några möten. Så mycket som händer o blir trött av o tänka på det haha men ska ändå bli spännande på ett sätt ?

Godnatt ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats