Emma Forsbloms Blogg

Mitt själv porträtt

I skolan redovisade jag en uppgift idag. Det var en fotouppgift där vi skulle ta 3 stycken bilder som porträtt på en själv. Utan man själv ska vara med på bilden. Detta var en väldigt rolig uppgift tyckte jag och på så sätt lär man även känna varandra lite mer.

Jag hade helt glömt bort detta uppgift över lovet haha så det var väl tur att man fick fotografera med telefonen, vilket gjorde denna uppgift ganska enkel. De andras bilder från klassen var lite svårare och man visste inte vems som var vems. Men på min så visste man för är ju bara jag som har barn haha ?

Här är mina 3 själv porträtt bilder:

Denna bild symboliserar att vi är två i vår lägenhet/familj. Jag och lilla Lowe. Även att jag gillar att matcha med honom syns väldigt tydligt och att jag tycker om vitt. Att jag gillar mysig stämningen syns även i o med ljusbelysningen som syns.

Denna bild symboliserar att jag har ett stort fotointresse. Men även att jag gillar att fotografera Lowe. Sen syns det även att Lowe kollar nyfiket i linsen och det symboliserar även att jag är nyfiken o framåt.

Syftet med denna bild som då även är sista bilden är att man som småbarns förälder lever i ett ständigt kaos. Lowe brukar röja medan jag städar vilket slutar med att jag har städat ca 10 gånger samma dag på samma ställe också haha. Så städning är en stor del av min vardag ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats