Emma Forsbloms Blogg

Jag har gjort slut

Ni har säkert märkt att jag varit mindre aktiv på både blogg och instagram och det är av del anledningen att jag inte har mått bra för har inte mått bra i vårt förhållande.

Har ju alltid alltid varit så ärliga med er. Både på blogg och instagram. Allt ifrån den oplanerade graviditeten, till förlossning och amningsproblem mm. Så kände att detta ville jag även att ni skulle veta. Men har velat smälta det först och komma upp lite först så det känns lättare o prata om det. Vilket det gör nu.

Så jag gjorde slut kvällen innan julafton för jag kände att jag inte längre vill må såhär dåligt. Främst för min egna skull. Var så rädd hur allt skulle bli och gå. Men kände att jag måste prioritera mig själv. Det var även sämsta tajmingen i o med julafton men var tvungen o tänka på mitt mående. Ville inte må dåligt ett till år liksom. Detta har ändå varit så svårt eftersom jag så gärna ville det skulle funka. Han har varit den jag varit kär i sen jag var 14 år (tror jag) och i år blir jag 20 år. Så det var inte ett lätt beslut.

Men nu mår jag mycket bättre redan. Är en helt annan person. Orkar leka mer med Lowe och njuter mer av livet. Känner mig motiverad och peppad. Har en helt annan energi i kroppen liksom. Bättre självförtroende är även på väg. Detta ska jag klara!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats