Emma Forsbloms Blogg

Frågestund del 1

Nu kör vi igång år 2019 första frågestund! På instagram la jag ut på min händelse där ni får ställa era frågor till mig och har fått massvis med frågor faktiskt men väljer ut några stycken jag svarar på nu o så kanske jag gör ett till inlägg imorgon o svarar på flera. Om ni vill det, isåfall gilla detta inlägg ❤️

När lärde Lowe sig att sitta, krypa och gå?

– Oj jag minns inte exakt faktiskt haha ? Men han lärde sig sitta stabilt när han var 6 månader. Han var ganska tidig med det och redan från 5 månader kunde han sitta korta stunder dock inte stabilt. Krypa lärde han sig i somras när han var 8 månader! Åh minns de så väl ? Efter att han började krypa så ställde han sig efter en vecka ungefär mot soffan o så. Sedan efter ca 1 månad började han gå längst möbler och gåvagnen började han gilla vid 10 månader. Han går inte själv än men älskar o gå längst möbler/väggar/ med gåvagnen. Men på hans villkor så när han har lust haha ?

Vill du ha fler barn?

– Ja de vill jag! Vill att Lowe ska få syskon. Vill uppleva graviditet o förlossning igen. Men en graviditet är inget man ska ta för givet och jag vill hinna ta studenten o få stabil ekonomi först.

Hur mycket och hur ofta äter Lowe?

– Vi vaknar oftast vid kl 8 och då får han smörgås/ välling beroende på vad han är på för humör ? Sen vid 11 ungefär äter vi lunch tillsammans. Ibland är han dock jätte trött så då brukar de bli lunch vid 13 istället. Men då är de oftast majs med för de älskar han. Nu har vi ätit mycket potatisgratäng o kyckling o olika pastarätter. På eftermiddagen brukar vi äta frukt tillsammans eller välling beroende på hur pigg han är. Middag brukar vi äta vid kl 17.00-17.30 och det varierar men som sagt har vi ätit mycket pasta nu då de är lätt o laga. Sedan får han välling vid kl 19 då de är läggdags. Han somnar oftast vid kl 19.30-20.00 och ammar sedan några gånger under natten.

Jag ger honom nästan ingen burkmat längre alls. Han äter samma mat som jag gör bara att jag delar det ? Dock så är han i en period där allt ska ner på golvet just nu så är glad om han hinner äta några bitar innan han kastar ner allt haha..

Pratar Lowe något?

– Ja han gör mycket ljud haha ? Men han säger mamma väldigt tydligt o säger de dagligen! När vi är hos min mamma o han ser katten där så låter de som han försöker säga ”katten”/”titta”. Ibland när han leker med bilar så säger han ”brrrm” ?

Läser du mycket?

– Jag själv läser aldrig. Läste inget innan Lowe för kollar hellre på serier haha o nu har jag inte tiden. Skulle dock gärna läsa bok för Lowe men nu har han inte lust o tid för det. Han har knappt tid o äta ibland för han vill leka hela tiden ?

Har Lowe varit på besök i din skola?

– Jaa haha när han var 2 veckor var vi på besök i min gamla klass. Var såå mysigt! Sen var han även i skolan på kvällslabb när jag skulle ta hans 1 års bilder. Nästa gång blir nog på studenten tror jag ?

Hur gammal är Lowe?

– Han är född den 8 november 2017 så han är 14 månader snart ❤️

Vad vill du göra efter studenten?

– Alltså allra helst vill jag jobba som fotograf men eftersom jag har min Lowe att försörja så kommer jag försöka hitta något jobb som ändå inte är mitt dröm jobb liksom. Dock så kan jag inte tänka mig o jobba på kontor eller liknande ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats