Emma Forsbloms Blogg

Idag vaknade Lowe vid 6 och jag trodde han skulle ta morgon redan då men hade tur o han somnade om nästan direkt, såå skönt!

Idag skulle vi träffa Lowes gudmor Rana i Mall och scandinavia och sen min kompis Vanja men båda planerna blev inställda, så trist. Men vi hade de mysigt hemma istället. Jag tänkte ta o mysa framför tvn medan Lowe skulle sova på dagen men han hade inga planer på det o sov max 20 minuter idag haha så fick inte ens äta lunch ifred ?

Till lunch blev de pannkakor som jag gjorde igår som Lowe tyckte va jätte gott. Men han är i nån period nu där man inte får mata honom och allt ska ner på golvet 🙂 super kul för mig som får städa golvet minst 3 gånger per dag haha ?

Lowe sover sen kl 19.00 och jag ska passa på nu och vila upp mig för nyår imorgon för då kommer några kompisar från skolan o firar nyår här med mig o Lowe ❤️

Ser ni att Lowe fått en tand längre bak? Den är helt uppvuxen med haha så tror detta är anledningen till de krångliga o jobbiga kvällarna jag hade med honom för några veckor sen.. ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats