Emma Forsbloms Blogg

2 days to Christmas

Nu börjar de närma sig julen 2018. Bara 2 dagar kvar till det är julafton här i Sverige.

Vi kommer att först åka hem till min familj och fira julaftons dagen där och fika och öppna presenterna från min familj. Sen lagom till Kalle Anka så ska vi åka till Williams familj. Är så skönt att våra familjer bor i samma kommun så de är lätt o växla liksom ?

Vi sover sedan kvar hos nån av våra familjer o sen åker vi till min pappa och firar juldagen med min pappa, farmor o farfar o brorsa. Ska bli så mysigt. Även pappa bor i samma kommun haha så det är lyx! ?

Förra året var ju Lowe knappt 2 månader på julen och sov igenom hela julafton typ haha och i år är han mer med och kommer förmodligen tycka allt är jätte kul o han ska äta julmat för första gången! ?

I år har jag inte köpt många julklappar men inte heller önskat mig många då de är onödigt o önska sig o köpa saker bara för att. Är bättre o göra de om de verkligen behövs liksom. Lowe kommer inte få några julklappar från oss faktiskt. Han fick två stora paket i födelsedags present istället! ?

För mig handlar julen bara att spendera tid med nära och kära o att ha de som tradition. Sen är de ju kul o öppna paket och även att klä upp sig o va extra fin liksom! Så ska bli två roliga dagar! ❤️

Julfint hos Williams familj

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats