Emma Forsbloms Blogg

Lowe har fått plats på annan förskola

Imorse vaknade jag av att jag drömde att Lowe började gå. Bara helt plötsligt släppte han från att han gick runt soffkanten o promenerade vidare trots att soffan tog slut som stöd ? Såg hur lätt som helst ut.

Ärligt är de lite löjligt att han inte går än. Han är bara lite feg, för han kan. Han står själv kortare stunder o går längst möbler o väggar o har gjort de i 5 månader. Nu är han jätte stabil så nu måste han bara våga ? Jag ska passa på o njuta i lugnet innan han börjar gå då är de säkert spring överallt med min lilla busunge ❤️

Som jag berättat förrut så har vi fått plats på en förskola till Lowe den 7 januari som ligger några tågstationer ifrån oss. Den är större. De sover på madrasser där och de blandar de stora o små barnen osv. Det fanns garanterad plats där. Men vi var även o kollade på en annan som ligger 15 min med gång ifrån oss, åt fel håll från tåget ? Den är mindre o där sover de i sina vagnar ute och de mindre barnen leker själva osv. Men på den mindre fanns det inte plats förrän i augusti 2019. Båda förskolorna verkade bra på sina sätt men tillslut tog vi den som låg längre ifrån eftersom vi fick bättre bemötande och de lekte med Lowe mer o försökte få hans uppmärksamhet där när vi besökte fast han var så trött ? Men igår fick jag meddelanden om att de finns nu plats på den förskolan som ligger närmre oss o vi behöver inte åka tåg.. såå efter mycket om o men så tog vi den. Så nu ska han börja den 14 januari istället och på den mindre förskolan.

Både var jätte bra på olika sätt så hade blivit bra hur som helst men nu måste vi iallafall börja förbereda oss mentalt o med kläder osv för de är bara en månad kvar. Vad behöver man egentligen? Och hur mycket ?

När har era barn börjat på förskolan? Lowe kommer vara nästan precis 14 månader ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats