Emma Forsbloms Blogg

Det ekar tomt här

Alltså just nu känner jag att mitt liv är kaos. Går upp tidigt, antagligen innan Lowe vaknar o åker till skolan eller så börjar jag senare men går upp tidigt med Lowe o har morgon mys. Enda stunden på dagen då jag faktiskt får ta de lugnt oftast ❤️

Sen åker jag till skolan o stressar, försöker fokusera o göra uppgifterna jag har i skolan. Efter skolan så möter jag oftast upp Lowe o William i Älvsjö och då åker jag o Lowe hem o är inte hemma förrän 15-16 oftast. Då brukar Lowe leka själv o jag städar, diskar o fixar i lägenheten. Sen vid 17 äter vi middag o efter det börjar nattningen som de senaste dagarna har tagit minst 4h ? så har inte orkat plugga när han somnar vid kl 22-23. Så jag sover istället då med honom så jag ska orka dagen efter i skolan.

Känner att vår vardag är ett pussel. Om något ändras så förstörs allt ? som igår skulle William varit ledig o jag fått plugga i lugn o ro. Men han behövde jobba så allt blev helt kaos verkligen.

Nu har jag bara 1 inlämning som ska in på måndag, en redovisning på måndag och en inlämning på fredag, så de börjar lida mot sitt slut, såååå skönt!

Iallafall så kommer jag börja vara mer aktiv här snart när vardagen börjar lugna sig lite! Jag saknar verkligen o blogga o dela med mig av min vardag till er o hoppas ni saknar mig med, eller? ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats