Emma Forsbloms Blogg

En underbar dag med vän

Igår var vi på Underbara Barnmässan i Älvsjö med vår vän Tovalie som var modell för mig för en månad sen hehe ? Hon är beräknad om en vecka, så spännande!

Men de va mysigt o komma dit! Var så många utställare. Billiga blöjor o massa grymma mässerbjudanden! Vi hann inte kolla på allt tyvärr eftersom de va en trött bebis o en hungrig mom to be o en hungrig mamma ?

Efter mässan åkte vi vidare in till stan för o äta på jensens! Har alltid älskat deras mat o resturang men denna gång va jag besviken. Var så himla dåligt kundbemötande. Kanske hade hon en dålig dag eller inte gillade oss? Skit samma man ska ändå ha bra beteende för de e alltid kunden som har rätt! Liksom redan när vi kom in va hon sur. Sen fick vi inte ha vagnen som inte alls stod i vägen vid bordet när Lowe sov o jag behöver vagga vagnen när de e så mycket folk. Skulle ställa vagnen långt borta där vi satt o skulle inte ens se vagnen liksom så blev sur o sa emot. O sen frågade vi en annan som jobbade där o han sa att de va okej ?

Men efter över 1h fick vi äntligen vår mat. Lowe sov o vi kunde babbla om allt. Våra liv är så lika, vi har så lika åsikter o livserfarenheter så de va så himla lätt o snacka alltså! ❤️

Sen gick vi o kollade i Newbie, Kappahl, Polarn o Pyret o NK. Såå mysigt var de o innan vi åkte hemåt bjöd fina Tovalie på smoothie som jag o Lowe delade på haha ❤️

Så tacksam att vi blivit vänner ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats