Emma Forsbloms Blogg

1 års kontroll på BVC idag

Imorse vaknade vi av alarmet kl. 8.00 och jag skulle till skolan men William mådde ingen bra alls så behövde va hemma o ta hand om mina killar.

Kl 10.00 var de dags för 1 års kontroll på BVC! När vi kom dit fick han så mycket beröm för hur duktig han var på o leka o hur glad han var o att han gjorde så mycket ljud ? Sen vägde o mätte vi honom. Han har inte växt så jätte mycket sen 10 månaders kontrollen men han följer sin egna kurva! ?

Sen fick han även vaccinet i båda låren o första så pep han bara lite o andra blev han så ledsen. Men han somnade direkt efter sen i vagnen till ”Ed Sheeran – Thinking Out Loud” o sov i två timmar! När vi kom hem va han glad ganska länge men mot kvällen blev han gnällig o sa mammamammamamma heeela tiden, så mysigt ändå! ? Upptäckte sen att han fått feber så han somnade redan kl 20.00 idag, lilla killen. Hoppas han mår bättre imorgon ❤️

https://storage.googleapis.com/gcp-vimedbarn-production/sites/10745/2018/11/img_6108.mov

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats