Emma Forsbloms Blogg

Vi skulle få en egen tv- serie..

För ganska exakt ett år sen så fick jag ett mail där de stod bland annat att de ville göra en egen tv serie med bara oss? Men jag tyckte mailen o så verkade skum då de inte kom upp så mycket när jag googlade på det.. så trodde de va spam Mail först men sen bestämde jag mig för o svara ändå. Så jag svarade o några dagar senare kom dom hem till oss o berättade mer vad dom hade tänkt o de va jätte trevliga! Vi filmade även lite. Detta var 2 dagar innan Lowe kom till världen o de skulle ha med en vlogg kamera så jag skulle vlogga förlossningen osv. Men de hade glömt de o inga papper skrev vi på de tyckte jag i efterhand var skumt.

De sa att de återkommer inom nån vecka hur de blir o vad deras chef tycker osv! Vi väntade i väntade.. men inget svar. Sen i maj skrev de att de är lite påväg framåt men fortfarande i arbete..

Nu 1 år senare har vi inte fått nån mer info eller nått. Jag har släppt detta helt. Låter så skumt o oseriöst. Känner mig så dum i efterhand som bjöd hem dom o lät dom filma oss o allt o nu vet vi inte ens va de gör med filmerna på oss liksom.

Vet inte ens va jag ville med inlägget haha men nu vet ni.. ?

Här är en bild på mig o William med ”myggorna” på oss ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats