Emma Forsbloms Blogg

Ångest för skolan

Jag har velat fram o tillbaka ett tag nu om jag skulle dela med mig om detta eller inte. Men väljer att göra det så andra inte behöver känna sig ensam om o känna så ❤️

Under hela min skolgång har jag nästan aldrig redovisat. I grundskolan gjorde jag det men vi var som en familj o var endast 13 st så de kändes naturligt liksom. Men i gymnasiet redovisade jag o ettan o de gick skit. Mådde så dåligt både innan o efter för fick F på den. Sen dess har jag inte redovisat för hela klassen. Har redovisat 5 min innan betygen skulle sättas i slutet av 2:an för bara min engelska lärare. Då var jag gravid o hormonerna va så många men min vän hjälpte mig, så tacksam för de för annars hade jag inte fått godkänt i engelskan!

Iallafall så var de dags i måndag för först ett hyllningstal i svenskan o sen en grupp redovisning i historian. Svenskan hade vi haft 1 lektionstid och endast 1 vecka på oss! Men jag började med uppgiften en vecka innan det. Eftersom jag haft svårt o få tid o plugga i o med att jag har Lowe varje kväll. Men kände ändå inte att jag hann öva ordentligt.

Så i söndagskväll fick jag bara ångest o mådde illa. Låg vaken till k 2 på natten o försökte öva i huvudet. Insåg då att de inte går alltså. Kommer inte klara de. Mådde så dåligt liksom. Men ändå va jag taggad för har ju gjort uppgiften o är stolt över de osv.. ?

Så struntade i den lektionen men berättade hur de va för läraren osv. Så kom till skolan till historia redovisningen. Dock så blev de ingen redovisning för läraren ändrade typ o gjorde åt oss? Så jag hade stressat o oroat mig i onödan, nej alltså blä..

Fler som hatar att redovisa o stå inför klassen? Hur hanterar ni det?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    har sån ångest för det också.
    går i tvåan, fotolinjen också, och just nu är det redovisningar i mest fotokurserna och då jobbar jag med nån så man har ju någon med sig där uppe.

    har inte nån sak jag gör innan, känner bara mer hur mycket jag vill ha allt över?

    1. emmaforsblom

      Åhh skönt ändå att man inte behöver va själv. Kolla med läraren om du kan få redovisa för färre elever så kanske det känns bättre? Det gjorde jag iallafall 🙂

stats