Emma Forsbloms Blogg

Är jag en dålig flickvän?

Jag försöker ju alltid vara så ärlig som möjligt o ändå vill ni att jag ska vara ännu ärligare så tänkte berätta något jag egentligen inte tänkt o berätta..

De senaste dagarna har jag lagt bloggen o instagram lite åt sidan just för att jag fått en del hat kommentarer. Men framför allt anonyma kommentarer från några fegisar i Örebro som inte vågar stå på sig o inte har något bättre för sig än att hata. Tyvärr. Men är nog ganska säker på att ni gör detta bara för att ni är svartsjuka på oss.

Kommentarer som att de är synd om William som lever med mig för att jag styr o bestämmer över honom? Att han är duktig som står ut med mig? Alltså på riktigt! Fy jag blir sååå arg!! För de första så skriver jag knappt något om mig o William eller bara William för den delen. HUR, HUR kan ni då slänga ut sådana kommentarer? De flesta som följer min instagram o blogg vet nog att jag är i skolan dagtid och William kvällar. Vilket gör att all tid vi får tillsammans är en stund på morgonen men oftast sover han så säger bara hejdå. Och på eftermiddagarna träffar jag oftast han o Lowe i Stockholm Södra efter skolan o hämtar Lowe o sen åker hem. Då hinner jag bara säga hej o hejdå. Sedan kommer William hem vid kl 22.30 och då sover jag o Lowe oftast. Och så ser våran vardag ut. Visst vi sover i samma säng men eftersom Lowe sover med oss så sover vi inte tillsammans på samma sätt o myser som vi gjorde när Lowe inte fanns osv. Så helgerna är nästan de enda tillfället vi har att vara med varandra. Men även då jobbar han kvällar men då är jag iallafall hemma på dagarna. Men som t.ex i helgen ska jag o Lowe åka iväg o sova borta så kommer ändå knappt hinna va med varandra. Jag är liksom glad bara jag hinner åka iväg o handla med honom eller sitta bredvid honom i soffan eller så.

Vad är de ni tror jag bestämmer över honom?? Vi ses knappt. Hinner knappt smsa för jag har lektion o han jobbar. Vi kramas max 2 gånger om dagen, om ens det liksom.

Visst vi kan bråka om saker men de är naturligt att par bråkar. Ibland blir de tjafs om städning o disk osv men alltså nej blir så irriterad på dessa kommentarer. Ni som skriver sånna kommentarer vet inte ett skit om hur vi faktiskt har det. Ni läser kanske bara nån mening om oss i veckan eller nått. Inte mer än så.

Nej alltså blev på riktigt ledsen i skolan när jag läste vilka vidriga anonyma kommentarer jag fått från Örebro. Usch.

William är världens bästa pappa, sambo o pojkvän. Världens finaste. Och jag gör allt för att vara en bra mamma, sambo o flickvän dagligen. Hoppas William tycker det iallafall, det är de viktigaste!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats