Emma Forsbloms Blogg

Vikthets på bebisar

Varför ska det alltid vara sån hets kring vikt? Blir galen på det!! ? Jag anser att så länge man mår bra så spelar vikten ingen roll.

Sen Lowe föddes har BVC o annat folk som träffat Lowe klagat på att han är så liten. Han borde väga mer, vara större osv. Folk tycker vi ger honom för lite mat osv. Men varför lägger folk sig i egentligen om andras vikt? Alla bebisar är ju fantastisk olika! Lowe har aldrig direkt mått dåligt av att han alltid legat under sin kurva. Han är en sån glad o pigg bebis.

På dehär bilderna ser man hur knubbig o go han är egentligen! Så mysigt ? Och de tycker att han väger för lite? De är inte så att han är pinnsmal o mår dåligt.

Hoppas verkligen att folk slutar fokusera så mycket på vikt framför allt på barn? Små oskyldiga barn ska inte behöva må dåligt eller höra sånt här ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kim

    Alla barn är så olika min son har alltid legat över på kurvorna +3 på längd och +1 på vikt alla barn är olika och växer olika min syster dotter är 5 och är lika lång som 9-10 åringarnas snitt längd så oroa dig inte ni vet vad som är bäst för lowe ni vet hur mycket han äter osv

  2. cissilehnert

    Lowe ser verkligen ut som en hälsosam bebis, lagom knubbig, pigg och glad! Precis som det ska va! Och så länge som kroppen och knoppen mår bra så ska man inte bry sig om vad siffrorna på vågen säger!

stats