Emma Forsbloms Blogg

Går ett steg bakåt med maten

När jag började skolan så har vi behövt ge Lowe mer riktig mat än bara amning. Han var 9 månader när jag började skolan. Men jag ammade fortfarande på natten, morgonen o när jag kommit hem från skolan.

Men Lowe har reagerat o verkar va känslig i magen för han har varit jätte hård i magen utav maten så vi måste tänka mer vad vi ger till honom.

Nu idag har jag bara varit hemma med Lowe så då backade vi liksom ett steg tillbaka med maten eftersom jag hört att man ska göra de för magen kanske inte är redo. Så idag har vi ammat o han har bara fått lite fullkornsrån. Och även vatten. Inget mer. I eftermiddags bajsade han 2 gånger o efter de sov han jätte gott. Jag märker på honom att de är jobbigt att va hård i magen o de verkar hjälpa o amma mera iallafall. Får se om William kanske får minska maten o ge utpumpad bröstmjölk istället. Tycker så synd om lilla Lowe. ❤️

Mina tips:

– Ge katrinplommon blandat med maten.

– Ge extra mycket vatten.

– Undvik att ge massa smoothies.

– Babymassage framför allt på magen.

– Backa ett steg tillbaka med maten o börja om.

För övrigt så tycker jag att vi måste börja neutralisera amningen mera. Är så trött på att amning ska bli sexualiserad. Hela veckan har jag fått meddelanden o kommentarer på mina amnings bilder på instagram ”sexy”, ”beautiful”, ”ser så mysigt ut att amma dig” nej alltså usch jag blir äcklad!! ?

Blockerar på en gång men de verkar komma nya hela tiden. Fattar inte hur man kan tänka på när en bebis äter liksom ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats