Emma Forsbloms Blogg

Idag har vi haft världens mysigaste lördag! Precis vad vi behövt! ?

Kl 6.30 var det morgon efter en natt med få uppvak så var faktiskt rätt så utvilad! Vi satte oss i vardagsrummet o myste o gosade. Sen tog vi ett bad tillsammans o jag passade på att tvätta håret samtidigt! Sen blev Lowe lite gnällig så då tog jag upp honom o sen satte jag mig i soffan för o ta mobilen o ta en bild på nybadad Lowe o skicka till mamma. Då ser jag detta:

Han låg o sov o somnade på en sekund utan att jag vaggade? Alltså huuur gosigt? Snacka om trött älskling! ?

Jag klädde på oss matchande adidas o kamouflage kläder o så åkte vi till Lidl för att handla mat för veckan. Det var varmt idag men blåste jätte mycket så fick bli åkpåsen! O där sov Lowe jätte gott o skönt i nästan 2h!

Sen ikväll så gjorde jag kyckling med ris/ pommes för vi fick besök av Emelie o hennes dotter Yasmine som jag träffade på tåget i måndags till skolan o då tog jag hennes nummer hehe. Skönt o ha en annan ung mamma i samma område! Så vi åt middag här o våra små lekte med varandra!

Har varit en jätte bra dag o jag vill typ inte att den ska ta slut. Så gosig, mysig o underbar dag med min fina fina son!

Juste jag o Lowe har även storstädat lägenheten idag! Rensat Lowes försmå kläder o lagt in kläder i garderoben. Diskat all disk, slängt sopor, städat i lägenheten, sopat. Ja vi har verkligen gjort fint! Är så stolt faktiskt! Jätte skönt o ha fint o ordning i lägenheten ?

Godnatt! Kl är 23.12 o Lowe har äntligeeeen somnat efter att ha krånglat massor o länge, suck ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats