Emma Forsbloms Blogg

Jobbig morgon

Nu sitter jag just nu på tåget från skolan påväg till stan för att möta upp Lowe o William inför att William börjar jobba kl 16.

Morgonen var jobbig o hade verkligen ingen lust alls för skola. Ville bara va hemma o gosa med mina killar. Hade sminkat mig o fixat mig o allt men nej sen bara brast de för mig 15 min innan tåget skulle gå. Fick ta bort all smink som runnit o ta ett senare tåg. De är bara o samla mod o skita i hur jag egentligen känner. För jag vill ju trots allt ta studenten o få dehär överstökat liksom. Jag har så mycket känslor o tankar egentligen att jag inte vet hur jag ska få ut de. Ibland bara sprängs allt ut liksom. Nu är de mycket i skolan känner jag o funderar även på att byta individuellt val från ridning till entreprenörskap för tror inte min kropp klarar av så intensiv ridning. Om jag byter till entreprenörskap så kommer jag få hjälp på vägen att skapa eget företag. Men jag ska tänka över helgen. Sen är de bara svårare o jobbigare att byta. Usch så svårt när jag ändå vill ha båda men ridningen kanske jag inte kommer orka med efter graviditet o förlossning med så intensivt liksom ?

Sen har vi även börjat prata om studentflak osv i skolan o börjar bli osäker om jag vill åka eller inte. De är så dyrt o så vet jag inte riktigt vilka som ska åka osv. Har velat fram o tillbaka hela tiden o nu måste jag bestämma mig för de måste boka osv..

Så har haft huvudvärk hela dagen.. men har ändå haft roligt med mina vänner i skolan som fått mig o tänka på annat och även ha roligt så dagen har gått ganska snabbt faktiskt. Har även fått lite flyt på uppgiften som jag var fast på igår haha.

Nej nu längtar jag bara efter lite fredagsmys för mig o Lowe. Gos o mys. Chips, morötter o dipp. Mysa under en filt, så gosigt, ska njuta sååå mycket. ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats