Emma Forsbloms Blogg

Falska vänner

Ni som har så många vänner som är super tighta o varit vänner länge, hur lyckas ni? Snälla berätta för mig ?

På senaste tiden bara slutar mina så kallade vänner höra av sig. Känns som jag försöker o försöker o inget händer. Vissa bara fejkar o kör samma dumma spel mot mig om o om igen. Alltså jag förstår inte hur folk kan vara så elaka egentligen. Jag tar ju vara på min tid med Lowe varje sekund, varje enda sekund! Så prioriterar ju självklart vilka som är värda o träffa o dessutom har jag alltid med mig min son, för jag vill! Om ni inte vill de så kan ni dra redan då liksom ? Men känns ju så surt när jag verkligen känner jag klickar med några o så är de bara fejk egentligen från deras sida, usch.

Är iallafall glad att jag går i skolan nu för har fått nya kompisar, några närmre o andra jag bara små pratar med. Men de betyder mycket iallafall när jag märker att de vill ha mig där, tänker på mig o ser mig liksom.

Jag vill liksom ha en såndär soulmate som står ut med mina galna idéer, träffar mig spontant, torkar mina tårar, kramar om mig när de behövs, hjälper till med små saker, peppar mig, står ut med min klantighet o är ÄKTA. Inte falsk o äcklig. Där av att folk är så falska o äckliga mot mig så har jag så svårt o lita på folk tyvärr..

Ni är så många på instagram som skriver att ni vill träffa mig för jag verkar va så trevlig o rolig osv. Men alltså sorry att göra er besvikna men tror nog jag är tråkigare än ni tror med tanke på att jag knappt har vänner nu för tiden haha. ??

Hur är de för er? Har ni lätt för att få vänner? Hur ser er vänskapskrets ut?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. cissilehnert

    Jag har inte jättemånga vänner, kanske fem som jag träffar då och då. Det är vänner som har känt mig i flera år, så har inga nya, men de står mig väldigt nära. Dock så är två utomlands nu, och har varit det under en längre tid. Så har känt mig ganska ensam. Men vill hellre ha en handfull riktiga vänner, än hundra ytliga/falska vänner.

stats