Emma Forsbloms Blogg

En underbar dag med min mamma

Igår hade vi en sån mysig dag med min mamma i Farsta! Vi har planerat länge om att vi skulle bada i badhus med Lowe. Men 1h innan vi skulle åka iväg dit så fick jag min mens. Bra tajming va? ?

Men de löste sig ändå, gick o köpte tampong för första gången haha. O helt ärligt, varför har jag inte använt de alla andra år i livet med mens?? Alltså tack vare detta så känner jag inte längre när jag har mens, så skönt! Detta är då min andra mens sen typ 2 år ? förra mensen så var de så jobbigt o liggamma på natten för innan jag va gravid så sov jag alltid på mage när jag hade mens. Så nu va jag rädd att de skulle rinna utanför osv ?? Nu har jag använt tampong i ett dygn o de har gått så bra!

Till alla er som får mens, prova tamponger om ni inte gjort det! Ge de en chans iallafall! Om ni vill så kan ni skicka meddelande på min instagram till mig så skickar jag länk på en sida där de står enkelt o ordning hur man gör på ett enkelt sätt i 5 steg! ??

Men ja iallafall så åkte vi till Farsta strand o Lowe somna på en gång haha o så träffa vi min mamma där. Sedan gick vi till Farsta Simhall. Lowe vaknade lagom tills vi var framme så de var perfekt, då fick han äta lite innan vi badade. Sååå synd att man inte fick ha med mobil in för alla Lowe njöt o hade verkligen de skit roligt! Skrattade hela tiden o stirrade på alla de andra barnen. Han bryr sig inte om han får vatten i ögonen eller munnen. Bara plaskar på ändå! Sedan när de närmade sig stängning så sjönk vattnet i babypoolen så vi gick dit då o då kröp Lowe runt där o njöt verkligen, alltså höll typ på o gråta för han va så lycklig ❤️

Efter badet va han jätte grinig när vi skulle duscha osv. Så direkt när vi kom ut o la han i vagnen så däckade han. Så jag o mamma gick o köpte örhängen till mig, så snygga! Åt på Taco Bar och bara va med varandra!

Lowe vaknade strax innan jag kom innan för dörren hemma. Och då sov han alltså i 3h!!! Brukar aldrig ens hända att han sover 2 timmar på dagen. Sist var typ när han va 3 månader eller nått ? Var så chocka o orolig om han levde hahah ??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats