Emma Forsbloms Blogg

Mama Shopping Event

Igår morse vid 8 åkte jag o Lowe tidigt in till stan. Det regnade o blåste mycket så de blev åkpåse och även nya spelmobilen. Han som inte har somnat själv i vagnen på månader somnade påvägen till tåget i vagnen tack vare spelmobilen! ?

Sen kom vi fram till Fridhemsplan och kom då till Mamas shopping event! Var lagom mycket folk där o jag hade Lowe i bärselen. Han var jätte glad i början, sen blev han jätte trött och somna i bärselen haha alltså var så gulligt! Var typ 10 personer som kom fram o sa att han va så gullig ? Sedan fick han sova vidare i vagnen sötnosen!

Visar senare idag vad jag fyndade ❤️

Medan Lowe sov så gick jag runt i en galleria vid Fridhemsplan och kollade lite i affärer. Där på H&M hade de mrs mighettos baby kollektion, såå fina kläder, älskar! ?

Efter det vaknade Lowe så då gick vi till Mc Donalds och köpte lite lunch. För mig blev det hamburgare med endast ketchup, sötpotatis, cola o vitlöksdipp. Så gott. Lowe fick smoothie o ammade lite. Vi beställde via automaten och sedan var de en personal som sa att vi kunde sätta oss så kommer hon med beställningen, så snällt eftersom Lowe var hungrig också. Sedan hjälpte de även till o hämta matstol samt vi fick låna toan gratis fast de skulle kostat. Bra service faktiskt! ??

Sen åkte vi vidare till min mormor o morfar! ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats