Emma Forsbloms Blogg

Höstmössor till Lowe

Jag är nog en riktigt höstmänniska!

Älskar detta med tända ljus, filtar, myskläder, mössor, sockor mm. Så himla mysigt alltså! Igår hade jag kjol o linne till skolan men idag blir det tights o hoodie. För nu börjar de nog bli höst! Regn, dimma o grått är det här idag!

Att han en liten älskling o klä är ju också så mysigt. Här är Lowes 2 nya mössor som han ska ha i höst och vinter! Så himla gosiga, mysiga o fina mössor! Det jag älskar med dessa mössor är att det är fejk pompoms vilket jag tycker är viktigt. Känns så fel, taskigt o respektlöst o klä på en själv eller sitt barn äkta päls bara för att va fin. När djuren blir så plågade och inte mår bra alls. Att de dödas bara för vi människor ska ha de som prydnad. Nej tack!

Tidigare har jag ärligt inte tänkt på detta med päls o djur industrin så jätte mycket. Men nu när jag fått en tankeställare så ska det enbart vara fejkpäls och jag tänker inte rekommendera någon att köpa mössa, jacka osv med äkta päls.

Hur ser ni på detta med fejk/äkta päls på kläder?

Ska även beställa några par mini ”uggs” som han kan ha när vi är ute men kan inte bestämma mig för färg, hehe. Han ska även få några sockor att mysa i!

Vilken årstid är er favorit?

Gilla detta inlägg om ni vill satt jag ska visa upp alla Lowes höstkläder när inköpen är färdiga!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. K

    Läser din blogg varje dag 🙂
    Men om du ville undvika päls, så kanske du ska undvika Uggs eftersom de är gjorda av fårskinn…?

stats